Schoonmaakbedrijf Winschoten, Veendam, Stadskanaal

Schoonmaakbedrijf Kaspers biedt een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en een prettige samenwerking!

Schoonmaakbedrijf Kaspers werkt vlot, nauwkeurig en altijd volgens afspraak. Hoofdzakelijk zijn onze schoonmaakdiensten onder te verdelen in particulier en zakelijk, zowel interieur als exterieur. In de loop der jaren is er, om efficiënt en doelgericht te kunnen werken een uitgebreid assortiment professioneel schoonmaakgereedschap opgebouwd. Gecombineerd met onze glazenwasserij, te vinden op www.glazenwasserijkaspers.nl, maakt dit dat wij iedere klant, van – bijna – ieder formaat, volledig kunnen bedienen. Het Schoonmaakbedrijf Winschoten richt zich op een volledig dienstenpakket, in te vullen naar uw eigen eisen- en wensenpakket.

Wat moet er gedaan worden? En hoe vaak? We denken graag met u mee.

De frequentie waarop uw woning, bedrijfspand of ander (zakelijk) onroerend goed gereinigd dient te worden, is ten alle tijden bespreekbaar. Afhankelijk van de locatie en het weer in een bepaalde periode zijn exterieurwerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het reinigen van loodswanden, relatief grote oppervlaktes zonnepanelen, bestrating en/of gietvloeren vaak minder frequent dan bijvoorbeeld het reinigen van uw (zakelijk) interieur (sanitair, kantoorruimtes, keuken, etc.). Om hierin een goed totaalpakket te kunnen bieden wordt er voorafgaand aan de werkzaamheden met u afgesproken welke werkzaamheden met welk interval plaatsvinden. Bijvoorbeeld: eens per jaar zonnepanelen en loodswanden reinigen, eens per 2 weken de kantoorruimte en het sanitair iedere week. Vanzelfsprekend zijn hierin meerdere combinaties mogelijk.

De juste oplossing voor de juiste prijs. Wij streven continu naar een voor u ideale prijs-kwaliteitsverhouding, gecombineerd met een prettige samenwerking. Hierover informeren we u dan ook graag.

Direct online onze prijs ontvangen? Ga naar contact of bel ons direct: 0597 416 582