Schoonmaakedrijf Stadskanaal – Schoonmaakbedrijf Kaspers is uw specialist!

Wij voorzien met klantgerichte aanpak in een compleet, uiteenlopend dienstenpakket.

Op basis van een klantgerichte aanpak levert Schoonmaakbedrijf Kaspers een uiteenlopend pakket werkzaamheden. Naast reguliere schoonmaak van kantoren, scholen en ander zakelijk vastgoed levert Schoonmaakbedrijf Kaspers ook  gevelreiniging, vloeronderhoud, schoonmaak van relatieve grote panden, loodsen, loodswanden en schoonmaak op moeilijker te bereiken plaatsen, bijvoorbeeld zonnepanelen. Via glazenwasserijkaspers.nl bieden wij ook glasbewassing op maat aan. De schoonmaakwerkzaamheden vinden altijd volgens afspraak plaats. Voordat er gestart wordt, wordt er gezamenlijk een concrete inventarisatie van de uit te voeren werkzaamheden gemaakt. Ook wordt er gezamenlijke en schatting gemaakt van de tijdsinvestering, de mate waarin de werkzaamheden herhalend zullen zijn en de tijden waarop de werkzaamheden uitgevoerd zullen worden.

Regelmaat zorgt voor netheid

Bijhouden is de sleutel tot een nette uitstraling. Op het moment dat er op een plek geleefd en/of gewerkt wordt, ontstaat er een situatie waarin schoonheid en netheid de rode draad voor een fijne omgeving vormt. Daarnaast kunnen op bepaalde plaatsen, vooral door omgevingsomstandigheden er in de loop der tijd flinke vuilophopingen plaats vinden. Het is zorg om hier tijdig mee te starten, zodat schade en/of het te omvangrijk worden van de klus voorkomen kan worden. Hiervoor is specialistische reiniging, mogelijk gevolgd door onderhoudsreiniging vaak de juiste keuze.  In de loop der jaren heeft Schoonmaakbedrijf Kaspers alle moderne technieken (waaronder heetwater- en telescopische reiniging) in huis gehaald, zodat iedere klus van ieder formaat uitgevoerd kan worden. Schoonmaakbedrijf Kaspers levert professionele schoonmaak in Groningen, Veendam, Stadskanaal, Winschoten en de regio.

Gevelreiniging door schoonmaakbedrijf Stadskanaal, Veendam, Winschoten

Het schoonmaken van relatief grote oppervlaktes (gevels, loodswanden) vormt voor ondernemers en overheden vaak een grote uitdaging. De tijd, het materiaal en de bereidheid zijn vaak knelpunten om deze werkzaamheden intern te starten. Schoonmaakbedrijf Kaspers werkt vlot, nauwkeurig en tegen concurrerend tarief. Wij voorzien in loods- en gevelreiniging op maat. Indien we u aanvullend kunnen informeren over onze werkwijze, tarieven en/of planning, dan verzoeken we u vrijblijvend contact op te nemen via het onderstaande formulier. U ontvangt binnen een werkdag antwoord!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht