Schoonmaakbedrijf Groningen

Kaspers Schoonmaakbedrijf levert maatwerk!

Uw bedrijfspand laten reinigen in de regio Winschoten, Veendam, Stadskanaal, Hoogezand of de stad Groningen? Kaspers Schoonmaakbedrijf Groningen werkt vlot, professioneel en uiteraard altijd vakkundig en netjes. Bij Kaspers Schoonmaakbedrijf is het mogelijk om meerdere werkzaamheden te combineren. Naast het (structureel) reinigen van uw bedrijfsinterieur, kan Kaspers Schoonmaakbedrijf ook het exterieur (ramen, kozijnen, loodswanden en aanverwant) professioneel, duurzaam en – indien gewenst – ecologisch verantwoord reinigen.

Bij Kaspers Schoonmaakbedrijf is een éénmalige klus ook welkom, maar uiteraard zijn ook de intervallen tussen de werkzaamheden altijd bespreekbaar. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een combinatie van bedrijfsinterieur reinigen, ramen wassen en het periodiek reinigen van grote oppervlakken, zoals bijvoorbeeld loodswanden.

Aangaande het interieur reinigen van bedrijfspanden / kantoren voeren wij onder meer de volgende werkzaamheden uit:

  • Interieur laten reinigen Groningen
  • Vloeronderhoud Groningen, vloeren conserveren (in de was zetten)
  • Gevelreiniging Groningen
  • Brandoplevering
  • Reiniging na waterschade (overstroming)
  • Ramen wassen

Interieur laten reinigen Groningen

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Groningen? Zoals u leest werkt schoonmaakbedrijf Kaspers multidisciplinair. Op het gebied van interieurreiniging in kantoorpanden is het (naast de gangbare structurele schoonmaak) ook geen probleem om renovatieschoonmaak te bewerkstelligen met behulp van professionele stoomreiniging. Hierbij moet wel in acht genomen worden dat bestaande producten niet “nieuw” gemaakt kunnen worden, maar dat “als nieuw” zeker de correcte bewoording is.

Vloeronderhoud Groningen

Het conserveren van (bedrijfs)vloeren is belangrijk om slijtage, lelijke plekken en vroegtijdige vervanging (gepaard gaande met een flinke investering) tegen te gaan. Als schoonmaakbedrijf in Groningen is Schoonmaakbedrijf Kaspers gespecialiseerd in het in de was zetten van linoleumvloeren, bijvoorbeeld op basisscholen. De vloer van uw basisschool laten reinigen? Laat het ons weten! Daarnaast hebben we ruimschoots ervaring met het onderhouden van houten vloeren en imitatiehouten vloeren. Het schuren van houten vloeren is niet aan ons besteed, hiervoor hebben wij echter wel aantrekkelijk geprijsde en uitstekend functionerende partners in ons netwerk.

Gevel laten reinigen – een interessante klus met groot, zichtbaar resultaat

Gevelreiniging Groningen? Dit is is niet iets wat u bij uw bedrijfspand even eenvoudig doet, vooral als het groter vastgoed betreft. Het ontbreekt vaak aan de tijd, het materiaal en de prioriteiten. Schoonmaakbedrijf Kaspers voldoet aan de regelgeving en werkt vlot en nauwkeurig. Voor het reinigen van gevels hebben wij specialistisch materiaal. Afhankelijk van het type vuil en/of aanslag en de ondergrond worden er keuzes gemaakt voor wat betreft de aanpak van de reiniging. Dit wordt – indien gewenst – uiteraard met u besproken.

Voor een prijsopgave op maat, hetzij éénmalig, hetzij structureel, verzoeken wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen!