U zoekt een schoonmaakbedrijf in Hoogezand?

Schoonmaakbedrijf Kaspers levert vlot, accuraat en op maat!

Voor de zakelijke markt wordt er voornamelijk gewerkt in de de schoonmaak in de drie noordelijke provincies: Groningen, Drenthe en Friesland. Omdat wij over relatief grote apparatuur beschikken, is het mogelijk om het reinigen van loodswanden, grote oppervlaktes zonnepanelen, vergroende gevels, winkelpanden snel uit te voeren. In veel gevallen wordt onze aanhanger met hogedruk hiervoor ingezet. Gecombineerd met telescopische bewassingsmaterialen en een osmoseinstallatie zijn we in staat bedrijfsexterieur weer dicht bij de originele staat te brengen: netjes en zakelijk representatief.

Schoonmaakbedrijf Hoogezand? We leveren het volgende

In Hoogezand zijn we vooral werkzaam in het industriegebied om het exterieur van fabriekshallen en loodsen te onderhouden. Maar naast werkzaamheden aan het exterieur kunt u bij ons ook terecht voor (herhaal)werkzaamheden op het gebied van interieurreiniging, bijvoorbeeld voor kantoorruimtes, binnenplaatsen en/of bedrijfskantines. Het grote voordeel bevindt zich, naast correct en stipt uitgevoerde werkzaamheden, vooral in het persoonlijk contact dat we met onze klanten opbouwen. Heldere afspraken en direct contact via mail of app. Dit stelt ons in staat flexibel te werken en uw bedrijfs in- en exterieur netjes te houden.

Hoe komt u in contact?

Informatie? We bieden u graag een kijkje in onze spreekwoordelijke keuken! Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of geef een belletje: 0597 416 582. Voor ieder probleem op schoonmaakgebied bieden wij de juiste oplossing, ongeacht de grootte en locatie. We denken graag mee! Indien u via het online contactformulier contact opneemt, ontvangt u binnen één werkdag bericht.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht