Schoonmaakbedrijf Kaspers – professionele schoonmaak, concurrerend tarief

Schoonmaakbedrijf Veendam, Stadskanaal, Hoogezand en Groningen

Schoonmaakbedrijf Kaspers is als Schoonmaakbedrijf Veendam, Stadskanaal, Hoogezand en Groningen werkzaam tegen concurrerend tarief. Ons kantoor bevindt zich in Winschoten. Daarmee is zowel de stad als de regio goed bereikbaar. Op het gebied van schoonmaak worden  (onder meer) de volgende werkzaamheden op maandelijkse, wekelijkse, of incidentele basis uitgevoerd:

  • Kantoorschoonmaak Groningen
  • Sanitairschoonmaak
  • Schoonmaakbedrijf Veendam, Hoogezand, Stadskanaal, Groningen Stad
  • Interieurreiniging
  • Schoonmaakbedrijf bij water en/of rookschade
  • Vloeronderhoud
  • Glazenwasser, zie ook Glazenwasserij Kaspers

Hoe gaat Schoonmaakbedrijf Kaspers Groningen te werk?

Op het moment dat bepaalde werkzaamheden voor de particuliere of zakelijke markt uitgevoerd moeten worden, werkt Schoonmaakbedrijf Kaspers volgens concrete afspraken. Geen klus is hetzelfde. Daarom vinden wij duidelijk overleg voor aanvang belangrijk. Gebaseerd op de werkzaamheden, de bereikbaarheid en de mate waarop intensieve schoonmaak noodzakelijk is, wordt er vooraf gecommuniceerd wat de prijs van de werkzaamheden zal zijn. Er is ruimschoots ervaring met het (regelmatig) reinigen van middelgrote en grote bedrijfspanden, het reinigen van loodswanden, het schoonmaken en waxen van vloeren in bijvoorbeeld scholen en sportzalen, maar ook met sanitaire voorzieningen in grotere panden en glasbewassing op maat. Kwaliteit voor een concurrerende prijs, gebaseerd op concrete afspraken.

Wat kunnen we voor u doen?

Schoonmaakbedrijf Veendam, Winschoten, Hoogezand, Stadskanaal en/of Groningen stad? We maken graag kennis en informeren u duidelijk over onze werkzaamheden, onze tarieven en bijbehorende planning. Hiervoor is even bellen op 0597 416 582 het handigst, maar contact via onze contactpagina stellen wij ook op prijs.

Schoonmaakbedrijf Groningen, Veendam, Winschoten, Stadskanaal, Hoogezand