Projectmatige schoonmaak loods en kantoor Groningen, Drenthe en Friesland

Loodswand laten reinigen of uw kantoor laten reinigen?

Schoonmaakbedrijf Kaspers werkt voor klanten in de zakelijke markt op incidentele of reguliere basis aan de schoonmaak van zakelijke objecten, zowel interieur als het exterieur. Indien u uw bedrijfspand en/of kantoorruimte wilt laten reinigen in Groningen, Drenthe of Friesland, dan voorzien wij u graag van passend advies en keurige service! Schoonmaakbedrijf Kaspers heeft ruimschoots ervaring met het projectmatig reinigen van o.a. loodswanden, tankstations, grote oppervlaktes zonnepanelen en tal van zakelijke interieus in bijvoorbeeld kantoortuinen, bedrijfskantines en sanitair.

Schoonmaak op afspraak, incidenteel of met bespreekbaar interval

Bij reguliere reiniging zijn de indeling van de werkzaamheden op maat bespreekbaar. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan tweeweekse sanitairreiniging en loodswandreiniging eens per 6 maanden? Wij maken graag een nette afspraak, waarbij we streven naar een goede samenwerking met beoogd resultaat. Voor het reinigen van grote oppervlaktes heeft schoonmaakbedrijf Kaspers een grote hogedrukreiniger op aanhanger beschikbaar, waarmee er ook op hoogte vlot nauwkeurig gereinigd wordt.

Concurrend tarief, nette werkzaamheden, duidelijke afspraken – schoonmaakbedrijf Kaspers

Als schoonmaakbedrijf is Schoonmaakbedrijf Kaspers werkzaam in Groningen, Drenthe en Friesland. Ons team bestaat uit betrouwbare, gemotiveerde krachten die de werkzaamheden representatief uitvoeren, zodat uw bedrijfsidentiteit ook tijdens de werkzaamheden perfect in orde blijft. Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u aanvullende informatie over het laten reinigen van kantoorruimte, loodsen en meer in de provincies Groningen, Drenthe of Friesland? Laat het gerust horen. Wij staan u graag te woord en bieden altijd een correcte prijs voor een goed resultaat en een plezierige samenwerking. Direct contact? 0597-416582